ŞAMPİYON STOPER KÜTAHYA'DA!
Belediye Kütahyaspor, Düzcespor'dan 30 yaşındaki savunma oyuncusu Onur Şirin ile sözleşme imzaladı. İzmir doğumlu olan Onur 3.5 sezon Batman Petrolspor formasını 3.Ligde giydikten sonra devre arasında gittiği Erbaaspor ile 19 resmi maçın tamamında oynarken Erbaaspor 2.Ligin kapısından finalde Silivrispor'a 1-0 yenilerek döndü. Sonraki sezon Tarsus İdman Yurdu'na transfer olan başarılı stoper burada Play-off maçlarıyla beraber şampiyonluğa ulaşmayı başardı. 2.Lige yükselen Tarsus'da üç sezon daha başarıyla forma giydi ve geçen sezon başında Düzcespor'a transfer oldu. 29 resmi maçta oynadı ve takımının zorlu 2.grupta şampiyonluğa ulaşmasında önemli rol oynadı. Camiamıza hayırlı olsun..
------------------------------------------------------------
MUHAMMET ENES GÖK - İÇ TRANSFER - KANAT ( 04 Ağustos 2022 de )
Kütahyaspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan kanat oyuncumuz Muhammet Enes Gök, takımımızın Afyon Kampına katılarak çalışmalara başlamıştır.
Aramıza tekrar hoşgeldin Muhammet Enes Gök!
------------------------------------------------------------------- EYÜP POYRAZ - SAĞ BEK ( 29 Temmuz 2022 de )
Transfer komitemiz 24 yaşındaki başarılı sağbek Eyüp Poyraz ile anlaşmaya vardı.
1998 Ankara doğumlu olan ve Osmanlıspor'da futbola başlayan Eyüp Poyraz, 2018 devre arasında 2.Lig ekibi Bugsaşspor'a transfer olarak 2021 yılının devre arasına kadar kesintisiz olarak burada forma giydi. 2.Ligin başarılı ekibi Bugsaş'ta sergilediği performansın ardından 1.Lig ekibi Keçiörengücü bonservisini alarak 52 Orduspor 'a kiralık olarak verdi ve sezonu burada tamamladı.
Geçen sezon ciddi yatırım yapan Iğdır FK'da kendisini Keçiörengücü'nden kadrosuna kattı. Devre arası yeniden 2.Lige 1922 Konyaspor'a giderek takımın değişilmez oyuncularından oldu.
Sezon başında İçel İdmanyurdu ile anlaşmaya varan Eyüp, kulüpte yaşanan teknik direktör değişikliğinin ardından yol ayrımına gitti ve yeni durağı Kütahya oldu.
Kendisine formamız altında üstün başarılar dileriz..
---------------------------------------------------------------------
ERTUĞRUL TEKŞEN - SANTRAFOR ( 29 Temmuz 2022 de )
Transfer Komitemiz yapılan görüşmeler sonrasında son olarak TFF 2.Ligde Niğde Anadolu FK forması giyen 22 yaşındaki santrafor Ertuğrul Tekşen'i renklerimize bağladı.
25 Nisan 2000'de Danimarka İshoj'da doğan Ertuğrul,2017 yılında ülkenin ünlü futbol takımı Bröndby'de futbol hayatına başladı.2020 Yılına kadar burada alt yapı eğitimini tamamlayarak rezerv ligde forma giydi. 2020'de ise Lyngby BK'ya transfer oldu.
Bu dönemde 5 kez de Türkiye Genç milli takımında forma giyip 1 gol kaydetti.
Danimarka'da toplam 74 maçta 22 kez gol sevinci yaşadı. Danimarka'nın en üst ligi olan Superligaen'de de oynadı.
2021 Ocak ayında ülkemize Konyaspor ile ayak bastı. Konyaspor'un pilot takımı 1922 Konyaspor'a kiralandı ve 2.Ligde görev aldı.
O sezonun ardından yeniden Danimarka'ya dönerek 2.Lig'de Naestved BK'da oynadı. Şubat ayında bu kez TFF 2.Lig ekibi Niğde Anadolu Fk ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Burada Son 12 maçta düzenli olarak forma giyip oldukça dikkat çeken bir performans sergiledi.
Top tekniği oldukça yüksek olup, etkili kullandığı sol ayağıyla önemli işler yapan genç golcü 1.85 boyunda ve pivot santrafor özelliklerine sahip.
Ertuğrul Tekşen Türkiye'den farklı taliplerine rağmen şampiyonluk hedefleyen Belediye Kütahyaspor'u tercih ederek 2 Yıllık sözleşmeye imza attı.
Camiamıza hayırlı olsun.
------------------------------------------------------------
TALHA MAYHOŞ - ORTA SAHA ( 25 Temmuz 2022 de )
Kütahyaspor dün gece yürüttüğü transfer operasyonu sonucu anlaşmaya vardığı Fethiyespor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Talha Mayhoş ile 2 Yıllık Resmi Sözleşme imzaladı.
Talha Mayhoş Kimdir?
Talha Mayhoş 27 Aralık 1988 Sakarya'da doğdu.
Futbol kariyeri 3.Ligde Lüleburgazspor'da parladı. 2009 Yılında ilk devre 19 maçta 8 gol attığı takımını Play-off grubuna taşımayı başardı. Lüleburgaz santraforu Erçağ Evirgen ile birlikte 1.Lige transfer olarak Adanaspor ile sözleşme imzaladı.
Adanaspor ile 104 Resmi maça çıktı. Kasımpaşa'ya uzatmalarda 3-2 yenildikleri final maçıyla Süper ligin kapısından döndü.
Daha sonra yine 1.Ligde Samsunspor formasını giydi. Bandırmaspor'da 1.Lige yükselme sevinci yaşayarak ilk şampiyonluğunu kazandı.
Bunun sonrasında memleketi Sakaryaspor'a giderek 3.Lig şampiyonluğu yaşadı.Bir sonraki sene Sakaryaspor ile 2.Ligde de play-off finaline kaldı ancak Afyonspor'a 2-1 kaybederek bu kez 1.Ligin kapısından döndü.
Bayrampaşa,Erzincanspor ve Kahramanmaraş formalarını da giyen tecrübeli solak, Kocaelispor ile ve 2022 Mayıs'ında Fethiyespor ile iki kez daha şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaştığı Fethiyespor'da 37 maça çıkıp 5 kez ağları havalandırdı ve finalde takımının ilk penaltısını gole çevirerek kupanın yolunu açtı.
Üstün top tekniği, raket gibi kullandığı sol ayağı ile son yılların en önemli oyuncularından olan Talha 'nın kazanma alışkanlığını ve sahip olduğu büyük tecrübesini Kütahya'mız da da göstererek kariyerine bir kupa da formamız altında eklemesini temenni ediyoruz.
Şehrimize hoşgeldin Talha Mayhoş!
-------------------------------------------------------------------
METEHAN MERTÖZ - KANAT ( 24 Temmuz 2022 de)
1.Lig ekibi Eyüpspor'dan 1999 Doğumlu kanat oyuncusu Metehan Mertöz ile anlaşmaya varıldı.
Galatasaray Alt Yapısında yetişen Metehan burada birçok maçta forma giydi, özellikle 2018-2019 sezonunda şampiyon olan Galatasaray U-21 takımında 32 maçta kaydettiği 8 golle takımın dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Bu performansı ile birlikte Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzalayan Metehan 2.Ligde oynayan Eyüpspor'a kiralandı.
Bir sonraki sene ise Eyüpspor'un bonservisini aldığı genç oyuncu bu kez Kırklarelispor, Beyoğlu Yeniçarşı ve Niğde Anadolu FK ekiplerinde kiralık oynadı.
Adam eksiltme becerisinin yanı sıra etkili kullandığı sol ayağıyla fark yaratan genç oyuncu, her iki kanatta oynamasının yanında zaman zaman solbekte de görev alıyor.
Camiamıza hayırlı olsun..
------------------------------------------------------------------------
MURAT ELKATMIŞ - SOL KANAT (Kiralık) ( 18 Temmuz 2022 de)
23 Şubat 2001 İzmir doğumlu sol kanat oyuncusu Murat Elkatmış, 1.Lig ekibi Bodrumspor A.Ş'den 1 yıllığına kiralık olarak kadromuza katıldı.
2018-19 Sezonunda Suat Kaya önderliğinde 2.Lig şampiyonu olarak 1.Lige yükselen Menemenspor'da profesyonel olan genç oyuncu, sonraki 1.5 sezonda takımıyla 1.lig'de önemli süreler aldı ve toplam 30 resmi maçta forma giydi. Hücum bölgesinin heryerinde oynamasına karşın asıl olarak sol kanatta sergilediği performansla dikkat çeken Murat Elkatmış, dikine top sürme becerisi, hızı ve gücüyle bir dönem ülkemizde forma giyen Amrabat'a benzeyen stili ile başta Fenerbahçe Scoutları olmak üzere önemli ekiplerin dikkatini çekti.
2020-2021 sezonunun devre arasında Ali Şafak Öztürk'ün sahibi olduğu Bodrumspor önemli bir bonservis ödeyerek oyuncuyu üç buçuk yıllığına kadrosuna kattı. Yarım devre 2.ligde 18 maça çıkıp 4 gol kaydeden başarılı oyuncu geçen sezon ise Niğde Anadolu ve Kalecik Fk takımlarında kiralık olarak oynadı.
Henüz 21 yaşındaki Murat Elkatmış, 2022-2023 Sezonunda kendisinden beklenen çıkışı yapabileceği Belediye Kütahyaspor'a katıldı.
Oyuncumuza hoşgeldin diyor ve formamız altında üstün başarılar diliyoruz..
--------------------------------------------------------------------
YUSUF ATASOY - FORVET (14 Temmuz 2022 de )
Kütahyaspor , Yusuf Atasoy transferinde mutlu sona ulaştı.
B. Kütahyaspor, forvet transferi konusunda listesinin başında yer alan Çatalcaspor'un 1999 doğumlu başarılı golcüsü Yusuf Atasoy'u gece yarısı renklerine bağladı.
Beşiktaş Alt Yapısında yetişen Yusuf Atasoy, Bugsaş ve Erbaaspor formalarıyla başladığı profesyonel futbol yaşantısında son 2 sezon görev yaptığı Çatalcaspor ile büyük çıkış yakaladı. Geçen sezon grubumuzda yer alan Çatalcaspor'un 34 maçında da sahaya 11'de çıkarak 15 kez ağları havalandırdı.
Bayram öncesi taraftarlarına bayram hediyesi vermek adına oyuncu ve menejeri ile Kütahya'da bir araya gelen transfer komitesi, uzun görüşmelere rağmen transferi sonuçlandıramamıştı. Oyuncu tarafı zaman istemiş, Kütahya yönetimi de beklemeye geçmişti.
Bugün yeni sezon kamp çalışmalarına başlayacak olan ekibimizde, teknik heyetinde forvetin kampa yetişmesini istemesi üzerine yeniden harekete geçen yönetim dün akşam saatlerinde oyuncu ile yeniden bir araya geldi. Saatler süren görüşmelerin ardından ortak noktada buluşan iki taraf, gece 01.00 saatlerinde 2 Yıllık resmi sözleşmeyi imzalayarak kamuoyuna duyurdular.
-------------------------------------------------------------------------
ALİ KEMAL ÖZKAN - KANAT / KANAT FORVET (05 Temmuz 2022 de)
Çılgın Kanat ALI KEMAL ÖZKAN Belediye Kütahyaspor da !
Transfer çalışmalarına gece gündüz devam eden yönetim kurulumuz Ali Kemal ÖZKAN ile el sıkıştı. 1993 Ankara doğumlu olan Ali Kemal futbol hayatına Karşıyaka ‘da başlayıp sırası ile Batman Petrolspor , Mamak Fk, Zonguldak Kömürspor , Hopaspor , Mardin 1969 ve son olarakta bir başka transferimiz olan Yasin Reis ile beraber Kırıkkale de yer aldı.
İki sezondur Yasin Reis ile beraber kanatları yıpratan oyuncularımız bu sezonda Belediye Kütahyaspor için mücadele edecekler.
Geçen sezon Kırıkkalede Yasin Reis 11 gol atarken Ali Kemal de 13 gol atan oyuncularımız Mardin’de ise Yasin Reis 7 Ali Kemal ise 8 gol atarak katkı sağlamıştı . Camiamıza hayırlı olsun.
-------------------------------------------------------------------------
ÖZGÜR KAZAR - ORTA SAHA (05 Temmuz 2022 de )
Özgür Kazar Kütahyaspor da..
Kamp öncesi transfere hız kazandıran yönetim kurulumuz 8 ve 10 numara mevkisinde oynayabilen Özgür KAZAR ‘ ı transfer etti. 1999 düzce doğumlu olan Özgür futbol hayatına Boluspor ‘ da başladıktan sonra Fenerbahçe ‘ ye transfer oldu. Buradan Hatayspor’ a geçiş yapan Özgür 2 sezon burada futbol hayatına devam ettikten sonra Mardin 1969 takımına transfer oldu. Geçen sezon bizlere karşı da mücadele eden Özgür artık Mavi Lacivert forma için mücadele edecek.
Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun.
-------------------------------------------------------------------------------
ALPER KAĞAN ÇAKIR - KALECİ (04 Temmuz 2022 de )
Kaleye Takviye KÜTAHYA ‘LI ,Alper Kağan ÇAKIR.
Transfer çalışmalarına devam eden takımımız Belediye Kütahyaspor kaleye 1998 doğumlu Alper Kağan ÇAKIR ‘ ı transfer etti.
Kütahya doğumlu olan Alper futbol hayatına Altay kulübü işe başladıktan sonra sırası ile , Çatalcaspor ,Silivrispor ve son olarakta geçen sezon rakibimiz olan Bursa Yıldırım’da görev aldı . Kendisine hoş geldin diyoruz.
|