NEVŞEHİRSPOR 0 KÜTAHYASPOR 1 (10.04'22)

KÜTAHYASPOR,  ZORLU DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR.


Bu sezon dış sahada etkileyici sonuçlar alan  Kütahyaspor play-off için yarıştığı rakibi Nevşehirspor'u 1-0 yenerek hem ilk maçın rövanşını aldı hemde bitime dört hafta kala 2.sıradaki yerini koruyarak Playoff avantajını artırarak sürdürdü.

İsmail Güldüren döneminde ezbere dönen ilk onbirden tek fark ileri uçta oldu ve Muhammet yerine Onur başladı. İstekli bir oyun oynayan ancak üçüncü bölgede üretkenlik gösteremeyen ekibimiz tam bir deplasman takımı gibi oynayarak topu kalesinden uzakta tuttu.

Özellikle ileri uçta Onur ile başlayan pres oyunu ileride oynamamızı sağladı.

İkinci devrenin başlarında Bilal sakatlanarak yerini Ali Kaan'a bıraktı.61.Dakikada savunmada İsmail Kayalı savunma arkasına uzun bir top gönderdi. Bu topu alan Furkan Demir ceza sahasına girip sert vurarak takımımızı öne geçirdi.

Kornerden 68.dakikada gole yaklaşan Nevşehir'de golcü Yıldıray altı pastan topu auta gönderdi. 78.Dakikada bu kez kalecimiz Hasan dışarı çıkacağını düşündüğü topu bırakarak büyük bir hata yaptı kaleye yönelen topu çizgide kontrol etti.

Son beş dakikada oyuna sonradan giren Ali Kaan çıktı ve Veli girdi. Bu bölümde yapılan doldur boşaltlarda 6-7 topu kesen deneyimli stoper rakibe göz açtırmadı.

Son saniye ev sahibi gole yaklaşsa da başaramadı ve takımımız önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.

Bçkutahyaspor/facebook

Lider Batman Petrol un puan kaybettiği haftada fark 9 puana indi.

Kütahyasporumuz bu hatfa evinde düşmeme mücadelesi veren Elazığspor u konuk edecek.

 

ZİYARETÇİ SAYACI

BUGÜN441
DÜN1132
BU HAFTA4744
BU AY23660
TOPLAM5140154

jbc vcounter

Şu An Kaç Kişiyiz

Şu anda 35 ziyaretçi çevrimiçi
Powered by ArtTree

İletişim