RÜYA GİBİ BAŞLADI KABUS GİBİ BİTTİ! 2-3


Kütahyaspor kendi evinde bahar havasında oynanan ve taraftarının ilgi gösterdiği maçta Nevşehirspor'u konuk etti. Maçın ilk yarım saatlik bölümünde Enes Nalbantoğlu ve Ali Kaan Şahanbaz ile iki klas gol bulan takımımız sonraki bölümde ise futbol adına hiç birşey yapmadı. İlk devrenin son 15 dakikasında geriye çekilen takımımızın üzerine oyunu yıkarak karambolden pozisyonlar bulan konuk ekip golü bulamadı. Son saniye Bilal bir topu çizgiden çıkararak soyunma odasına 2-0 gitmemizi sağladı.
İkinci yarıda da Ahmet Yavuz döneminde skor üstünlüğünü yakaladıktan sonra hastalığa dönen geri çekilmeyi sürdüren ekibimiz rakibin en etkili ayağı, Ahmet Yavuz 'un eski talebesi Yıldıray Koçal'a geniş alanlar bıraktı. Tecrübeli futbolcu iki kez üst direğimize takılarak golü bulamadı. Ön bölgede hiç top tutamayan, hatta orta sahayı bile geçmekte zorlanan takımımız son on dakikada adeta kabus yaşadı.
83'de Malik ceza sahasında bomboş pozisyonda kafayla farkı bire indirdi. 87'de Yıldıray 'ın orta şut karışımı frikiği kimseye değmeden ağlarımıza giderken 7 dakikalık uzatmanın son dakikasında sağ çaprazdan yine Yıldıray Koçal enfes bir şutla maçı bitirdi. Geçen hafta Batman'a karşı kendi evinde daha 60.dakikada mağlubiyeti kabullenen ve rakip ceza sahasına giremeyip oyundan düşen Nevşehir ise Kütahya'yı deplasmanda 2-0'dan geri gelerek, üstün bir futbolla mağlup etmesini başardı.
Ahmet Yavuz'un eski öğrencisi Yıldıray varken ameliyat geçiren Anıl Gir 'in transfer edilmesine bugün maçı izleyenler bir kez daha anlam veremediler..
Maçın sonlarına teknik direktör Ahmet Yavuz un ,tribünlere ve taraftara el kol hareketi yapmasıyla ortam gerginleşti.
Maç sonu Kütahyaspor taraftarı sportif direktör için "Tolga istifa,tolga istifa " diye tezahurat yapıp ,teknik direktör Ahmet Yavuz u da istifaya davet etti.
Maç sonu kapalı tribünler arkasında soyunma odası çıkışlarına akın etti, bu sürede sportif direktör Tolga Tağ ,teknik direktör Ahmet Yavuz ve futbolcular uzun bir süre dışarı çıkamadılar.
|