BAŞKAN VEKİLİ ERDOĞAN :HEDEFİMİZ YİNE ŞAMPİYONLUK (05.09'21)


BAŞKAN VEKİLİ ERDOĞAN ÇOLAK TAN TARAFTARA

: HEDEFİMİZ YİNE ŞAMPİYONLUK..

Büyük B Kütahyaspor Camiası;
2021-2022 sezonuna yine büyük hedeflerle şampiyonluk parolasıyla giriyoruz.
Üç sezondur, kulübümüzün en büyük emekçisi Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık'ın liderliğinde, şehrimize ve halkımıza hizmet etmenin onuruyla ilk günkü heyacanı yaşıyoruz.

Geçtiğimiz sezonlardan acı tecrübeler edinip çıkarmamız gereken dersleri aldık, kendi içimizde öz eleştirimizi yaptık. Geçmişi unutup Kütahyamızı mutlu edecek yarınlar için yeni bir sayfa açtık.

Yönetim Kurulumuzla "memleket meselesi" olarak gördüğümüz kulübümüzün başarısı için gecemizi gündüzümüze katarak, daha iyisini ve daha fazlasını nasıl yapabiliriz düşüncesiyle çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz.

55 yıllık şanlı bir maziye sahip kulübümüzün marka değerini koruyup - yeni ve özel projelerimizi bu sezon içerisinde de hayata geçirmeye devam edeceğiz. Kütahya Belediyesi'nin destekleriyle, profesyonel liglerde prestiji olan rakiplerinin saygısını kazanmış örnek bir kulüp olma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz.

Büyük bütçelerle rekabetin arttığı, çok büyük rakamlarla çılgın transferlerin yapıldığı bir dönemde aynı ligde mücadele ettiğimiz takımların emsal bütçelerinin çok altında kurduğumuz takımla, önceki iki sezonda olduğu gibi şampiyonluğun en güçlü adayı yine biziz diyoruz.

Yeni teknik heyetimizle ve aramıza yeni katılan futbolcularımızla olumlu ve faydalı bir kamp dönemi geçirdik. Adaptasyon dönemini aile ortamında atlattık. Uyum sorunumuz yok, maç oynadıkça takımımız bir birine daha fazla alışacak. Hocamıza, ekibine ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. Zorlu geçen ve süprizlere açık olan sezonun ilk haftalarını kayıpsız atlatıp sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz.

Takımımızın elde edeceği başarılarla, futbol camiasında güven teşkil eden "itibarlı Belediye Kütahyaspor" ismini bu sezonda zirvede tutmaya devam edeceğiz.

Belediye Kütahyasporumuz, şehrimizin en büyük tanıtım markasıdır, ortak sevdamız olan siyaset üstü birleştirici gücümüz ve tüm Kütahyalılar'ın takımıdır.

Şanlı armamıza gönül veren taraftarlarımızı ve tüm hemşehrilerimizi Pazar günü saat 16:30'da Dumlupınar Stadı'nda konuk edeceğimiz Arnavutköy Belediyespor maçına davet ediyorum. Yönetim, takım ve taraftar olarak el ele, omuz omuza verip açtığımız "beyaz sayfanın" başarılı hikayesini Allah’ın izniyle hep birlikte yazacağız.

Yeni sezonun takımımız adına sakatlıklardan, bela ve kazalardan uzak, sonunun 2.Lig ile biteceği hayırlı ve güzel bir sezon olmasını diler, fedakar çalışmalarından dolayı her bir yöneticimize ayrı ayrı teşekkür eder, rahatsızlığı dolayısıyla hastanede tedavisi devam eden Cahit Özel Başkanımızın en kısa sürede aramıza dönmesi temennisiyle acil şifalar dilerim.

Saygılarımla.

Erdoğan Çolak
Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkan Vekili

 

ZİYARETÇİ SAYACI

BUGÜN1024
DÜN1569
BU HAFTA7033
BU AY44727
TOPLAM5113288

jbc vcounter

Şu An Kaç Kişiyiz

Şu anda 28 ziyaretçi çevrimiçi
Powered by ArtTree

İletişim