KÜTAHYASPOR 3 YOMRASPOR 2 (31.03'21)
Çarşamba, 31 Mart 2021 23:32

ŞİMŞEK 2.LİGİN EŞİĞİNDE! 3-2

Son iki maçta 5 puan kaybederek cepten yiyen Kütahyaspor son 9 maçında mağlup olmamış grubun güçlü takımlarından Yomraspor ile evinde çok kritik bir maça çıktı.

İlk 11'de bazı değişiklikler vardı. Solbekte ara transferde gelen tecrübeli Erdi Taşkent ilk kez 11'de görev aldı. Orta alanda ise Tuncay-Emrah-Alihan üçlüsü ilk kez maça birlikte başladı. Son 3 maçta kadroda yer almayan Enesn Nalbantoğlu'da sahaya 11'de çıktı.

Kütahyaspor 24.Dakikada Güven'den topu aldıktan sonra üç rakibinden sıyrılıp uzak mesafeden müthiş bir şut atan Enes'in golüyle 1-0 öne geçti. İkinci devre 62.Dakikada Alican Tez ceza alanında yerde kaldı ve penaltıda top ile kaleciyi ayrı köşelere yollarak farkı ikiye çıkardı. Bu dakikadan sonra güçlü rakibimize karşı oyundaki üstünlüğümüzü iyice artırarak adeta sürüklase ettik. 69'da Enes Gök'ün indirdiği topa sağ çaprazda Güven harika vurdu fark üçe çıktı.

İlerleyen dakikalarda Adem, Hazarhan ve Bora girerken günün yıldızları Alican, Güven ve Alihan oyundan çıktı.

+5'in verildiği ve rakibin orta sahayı geçemediği maçta bu beş dakikalık bölümde konuk takım iki süpriz gol buldu ve maç 3-2 sona erdi.

Bugün Enes'in ağları havalandırdığı dakikada İskenderun'da Fethiye'ye karşı 1-0 öne geçmişti. O maçta başka gol olmayınca Mavi Şimşekler son beş haftaya girilirken puan farkını 7'ye çıkardı. 8 Nisan'da Fethiye deplasmanında ligin finaline çıkacağız.

Kalan 5 maçta 3 galibiyet Kütahyaspor'u hiç bir sonuca bakmaksızın 2.Lige çıkartacak. Fethiye'yi yenmemiz halinde ise toplam 2 galibiyet yeterli olacak.

Kırmızı kart cezası sona eren Murat Demirezen, Fethiye'de görev verilmesi durumunda sahadaki yerini alabilecek.

B.Kutahyaspor /facebook

 

ZİYARETÇİ SAYACI

BUGÜN363
DÜN1291
BU HAFTA3534
BU AY22450
TOPLAM5138944

jbc vcounter

Şu An Kaç Kişiyiz

Şu anda 27 ziyaretçi çevrimiçi
Powered by ArtTree

İletişim