YOMRASPOR 1 B.KÜTAHYASPOR 2 (02.12'20)
Çarşamba, 02 Aralık 2020 23:55

KARADENİZ'DE ZAFER KÜTAHYASPOR'UN! 1-2


Kütahyaspor ligin en uzak deplasmanlarından biri olan Trabzon'da Yomraspor'u 2-1 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı.

Sahaya kazandığımız Tepecik maçının aynısı olan; Mert Göktepe, İsmail Kayalı, Emir Miray Köksal, Murat Demirezen, Ahmet Üner, Emrah Dağ, Alihan Aydın, Enes Nalbantoğlu, Erdem Beytaş, Güven Güneri ve Onur Garip 11'i ile çıktık.

Henüz 10.dakikada soldan Enes'in arka direğe güzel ortasına uçarak kafayı vuran Erdem ile gol sevinci yaşamamıza rağmen yan hakemin yanlış kararıyla ofsayt sebebiyle skor değişmedi.

Maçın 20.dakikasında rakibin bir topu direkten dönerken bikaç dakika sonra ise yüzde yüz bir pozisyonu kalecimiz Mert harika çıkartarak geriye düşmemizi engelledi.

İlk devrenin ortalarında sağ köşe gönderinden kullandığımız atışta ceza sahası dışından Onur'un muazzam volesi kale çizgisinde rakip oyuncunun kafasına çarpınca belki de yılın golü olabilecek bi şuttan sonuç çıkmamış oldu.

43.Dakikada Güven'in iki kişinin arasından Onur'a attığı klas pas sonrasında Onur Garip plaseyle kendine yakışanı yaptı ve skoru 1-0'a getirdi.

İkinci yarı Enes'in yerine Muhammed Enes girdi. 63.Dakikada yaklaşık 30 metreden daha önce Süper lig'de forma giyen ev sahibi ekibin tecrübeli futbolcusu Orhan Gülle frikikte topu kalecimizin sağına yerden çok sert gönderdi ve skor dengelendi.

75.Dakikada üst üste müthiş paslarla gelişen atağımızda oyuna Güven'in yerine giren Adem Denizer'in harika pasıyla buluşan Erdem takımımızı bir kez daha öne geçirdi.

Kalan bölümlerde rakibin frikiğini bu kez kalecimiz Mert solundan müthiş çıkarttı ve beş dakikalık kayıp zamanın ardından gelen son düdükle 2-1 kazanarak bu sezon Ağrı ve Yozgat'ın ardından altıncı deplasmanımızda üçüncü kez kazandık.

GMŞ den alınmıştır.

 

ZİYARETÇİ SAYACI

BUGÜN512
DÜN1569
BU HAFTA6521
BU AY44215
TOPLAM5112776

jbc vcounter

Şu An Kaç Kişiyiz

Şu anda 12 ziyaretçi çevrimiçi
Powered by ArtTree

İletişim