" ŞİMŞEKLER ÇAKMAKTA İÇİMDE... PATLAMAYA HAZIR YANARDAĞ GİBİYİM ! " Böyle diyor KÜTAHYASPOR'umuz..Ve devam ediyor :
Çekmediğim dertler, çile kalmadı.. Feryatsız, gündüzüm gecem olmadı ! Ağlamadık sokak, köşe kalmadı, YALNIZIM DOSTLARIM, YALNIZIM..YALNIZ !
O eski halimden eser yok şimdi, Izdırap içinde, yorgunum şimdi.. Tutun kollarımdan, düşerim şimdi YALNIZIM DOSTLARIM, YALNIZIM..YALNIZ !
Neler gördüm, neler geldi basıma.. Düşe kalka geldim ben bu yaşıma TUTUP TA KALDIRIN ALLAH AŞKINA YALNIZIM DOSTLARIM, YALNIZIM..YALNIZ ! ** **
" AĞLARIM...AĞLATAMAM... HİSSEDERİM...SÖYLEYEMEM... DİLİ YOK Kİ KALBİMİN, ONDAN NE KADAR BİZARIM !.."
ARTIK UZATMALARI MI OYNUYORUZ? YOKSA...BİZE DE SAHİPLENEN BİR BÜYÜK MERCİ OLABİLİR Mİ?
İşte içi yangın yeri bir "Mavi-Şimşek" taraftarı, üyesi olduğu kutahyasporum.com/forum'a adeta ağlayarak şunu yazmış.. Kendisi, Kütahyaspor'un akan gelirleri kestirildiği için yazıp şikayetini yapmış Ankara'ya... Sizlerden de İMDAT yazısı yazmanızı istiyor.. Yazacağı yerdeki ulaşabileceğiniz kişiler;Sayın Başbakan'dan Bakanlara..AKP Yönetiminden milletvekillerine kadar.. Hangisini tercih ediyorsanız... Buyrun, forum üyemizin, foruma yazdığı ve tüm Şimşek taraftarlarına seslendiği yazısı:
"Ey milletvekilleri, ey ak parti il başkanı.. Bir belediye başkanına söz geçiremiyorsanız sizin orada işiniz ne ? Bizim oylarımızla ordasınız .. ama kime hizmet ettiğiniz belli değil , hepinize yazıklar olsun.. arkadaşlar http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/ faces/internetBasvuruGiris.jsp bu adrese akpartiye mail atalım.. yeter artık.. ne bu ya.. sessiz kaldıkça tepemize kütahyaspor'un üstüne daha fazla yükleniyor. biz sessiz kaldıkça bizi daha fazla zorluklar bekliyor. lütfen sessiz kalmayalım bu adrese şikayet mailleri atalım herkes duyarlı olsun söz konusu olan 42 yıllık mazısı olan KUTAHYASPOR DUR maillerimizi bu link e girerek ak partiye atalım." **
Böyle feveran ediyor üyemiz...Şikayet mail'leri yazın Ankara'ya diyor. BAŞ'ın da BAŞ'ı var, demek istiyor.. ..ve siz MAVİ-LACİVERT'lileri , kendisinin yaptığı gibi şikayete çağırıyor.. ******* NOT:Bu yazı eski sitede 857 kez okundu..
|