İYİLER MUTLAKA KAZANIR..(26.11.06) |
|
|
|
Yazar Administrator
|
Perşembe, 30 Kasım 2006 20:52 |
İYİLER MUTLAKA KAZANIR Bugün birçok lişinin aksine ümitli bir şekilde gittim maça.Kazanmak geçiyordu içimden ama bir puana da pek itiraz etmeyecektim.Çünkü bakıldığında 2.sırada ve ligin en çok gol atan takımlarından birine karşı oynuyoruz. Sahaya çıkan onbirde değişiklik yoktu.Geçen hafta Göztepe'yi futbol olarak ezen ama gol yollarında ki özürlülük sonucu Kütahya'ya puansız dönen takım yine aynen sahadaydı.İlk yarı neredeyse hiç futbol oynanmadı.Ne Kütahya ne de rakip futbol adına birşey gösteremedi taraftara. Sadece Merinos'un 8 numarası Volkan tek başına futbol oynadı ve biraz olsun bize futbol maçında olduğumuzu hissettirdi.Murat Hocada sanırım onu durdurmak için erken bir değişiklikle Maşallah'ı sahaya sürdü ve çok top kaybeden orta sahayı toparladı. İkinci devre ise bambaşka bir futbol oynandı Dumlupınar stadyumunda.Bu bambaşka oynayan takım bizim takımımızdı.Arka arkaya gelişen ataklar sonucu yerine oturan taraftarda kalkıp destek vermeye başladı.Sağdan Fatih Karaçetin ve Fatih Tüfek arka arkaya bindirmeler yaptılar. Solda benim geçen maç çok övdüğüm Ayhan yeteneklerini boşa kullandı.Birçok kez pas yerine çalım atmaya yeltenince top kayıpları yaşadı.Genç Murat'ta gidip gelemeyince zaman zaman Merinos o kanattan pozisyonlar buldu.Ancak o anlarda da kalecimiz Önder o kadar başarılıydı ki...Biz iyi olanı tebrik etmesini de biliriz. O yüzden Önder'i tebrik ediyorum. Ufuk ve Hurşit'e zaten diyecek söz yok.Yine dört dörtlük oyunlarıyla savunmayı toparladılar. Orta sahada Göksel'i açıkca söyleyeyim şaşkınlıkla izledim.O kadar isteksiz ve vurdumduymazdı ki hoca 65 dakika nasıl sabretti ben anlayamadım.Orada bir Süleyman olsaydı çok farklı olurdu diye düşündüm.Turgay ise çalıştı ama pek pozisyonlarda bulunamadı. Oktay'da bu maç birçok kez hava toplarını indirdi ama son vuruşlardaki eksikliğinden hiçbir değişiklik göremedik. Göksel'in yerine Mehmet Besler girince hareketlendik.Ardı arkası kesilmeyen ataklarla gol aradık.Birinde Fatih Tüfek öyle ortaladı ki o topun arka direğe süzüldüğü saniyelerde aklımdan binbir tane düşünce geçti.3 Puanı hanemize yazmıştım bile aklımda...Ama Ayhan çok çok zoru başardı topu dışarı attı. Murat Özgen Ufuk'u çıkartıp Oğuzhan'ı alırken benim hedefim bir puan değil diyordu sanki... Ama olmadı.Yine iyi oynayan Kütahya yine kazanamadı.Ligde şampiyonluk kovalayan Merinos zaman geçirmek için çok çaba harcadı...Onlarda şaşırdı bu kadar diri bir takım görünce karşılarında... Gol sıkıntısını her maç dile getirip duruyoruz.Neyse ki transfere üç maç kaldı ama bu birbirinden önemli üç maçta bizi taşıyacak bir kahramana ihtiyacımız var. Ben Murat Koç'un gol sıkıntısına karşın bu kadar kulübede unutulmasını hayretle karşılıyorum.Murat değilmiydi bizi 2.Ligde taşıyan...Bu Murat değilmiydi geçen sezon Burdur'un 28 maçına kaptan çıkan.Sürati ve tekniğiyle bir çok oyuncudan üstün olan Murat'ın son üç maçta mutlaka oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Ne derler 'İyiler mutlaka kazanır'.İyi ama o zaman biz neden kazanamıyoruz. Kazanmak için daha ne kadar bekleyeceğiz... Mustafa Kemalpaşa ile yine evimizdeyiz.Ligin en az gol yiyen ekibine karşı gol atma özürlü takımımız bakalım neler yapacak...Haftaya hep beraber göreceğiz... Ama şimdi... En azından bir puanın keyfini çıkaralım işimizi pek görmese de...(26-11-2006) ***** NOT:Eski sitede 234 kez okundu..
|
Çarşamba, 30 Kasım 2011 23:30 tarihinde güncellendi |