MERHABA KÜTAHYASPOR SEVDALILARI! (27.12'20) PDF Yazdır E-posta
Yazar Administrator   
Pazar, 27 Aralık 2020 00:15

MERHABA KÜTAHYASPOR SEVDALILARI!

Yıllar önce henüz sosyal medyanın olmadığı, internetin bile yeni yeni hayatımıza girdiği dönemlerde Kütahyaspor hakkında bir kaç yazı okuyabilmek için haftalık çıkan ve Kılıçarslan Büfe'nin önündeki çınara asılan yerel gazeteleri beklerdik. Siyah beyaz baskılı gazetelerden takım fotoğraflarını keser, defterimize yapıştırırdık.  İşte o dönem kutahyasporum.com ismiyle bu internet sitesi kuruldu ve bu o gün için hayal gibi bişeydi. Artık maç oynanırken anlık yazılı anlatımlarla takımdan haberdar oluyor, fotoğraflara doyasıya bakıyorduk.

Hayatını Kütahyaspor sevdasıyla dolduran rahmetli Sait Aksöz Hocamızın teveccühüyle o dönem yaşça küçük bir Kütahyaspor sevdalısı olarak bu sayfada Rıdvan_43 ismiyle bana bir köşe verildi ve duygularımızı dile getirme fırsatı yakaladık. O dönem çokça takip etme fırsatı bulabildiğim Kütahyaspor'u dilimiz döndüğünce uzaktaki sevdalılara aktarmaya gayret ettik. Yıllar geçti, iş güç derken bizde uzaklara düştük ve teknoloji ilerledi, artık heryerde Kütahyaspor bilgisine erişebilir duruma geldik. Ancak Sait Hocamızın anısına, en az onun kadar Kütahyaspor sevdalısı olan abilerimiz tarafından yaşatılan bu sayfada yeniden adıma bir köşe açılması sebebiyle fırsat buldukça sizlerle bu satırlarda yine bir araya geleceğiz.

Elbette artık Kütahyaspor'un idmanlarını dahi takip edebilen bir taraftar değil, uzaklardan takımına destek veren ve yaşıyla birlikte Kütahyaspor sevdası da büyüyen bir taraftar olarak bilgi paylaşımları konusunda eskisi gibi katkı koyamayacağımı da üzülerek belirtmek durumundayım.

Bir dönem bizim yazılarımızı bekleyen, bir nevi dönemin pazar akşamlarına ışık tutan Maraton Programı havasına bizleri sokan eski takipçilerimizin mutlu olmasını umut ederek ve yeni aramıza katılan genç Kütahyasporluları da kucaklayarak, uzunca aradan sonra tüm Kütahyasporlulara 'merhaba' diyorum..

 

ZİYARETÇİ SAYACI

BUGÜN521
DÜN1569
BU HAFTA6530
BU AY44224
TOPLAM5112785

jbc vcounter

Şu An Kaç Kişiyiz

Şu anda 26 ziyaretçi çevrimiçi
Powered by ArtTree

İletişim