BAL LİGİ BAŞLADI. (9.6'21)

BAL LİGİ HEYECANI BAŞLADI!

Bir yılı aşkın süredir pandemi nedeniyle oynanmayan Bal Ligi'nde heyecan başladı.

Kütahya nın Bal Ligini hakedip ,lige katılan 2 temsilcisi bulunuyor.(DPÜ katılmadı) iki temsilcimizin kadrosunda önemli isimler yer alıyor. Bal ligi'nin son gol kralı Sinan Yıldırım'ın yanı sıra daha önce kırmızı siyahlı formayla gol kralı olan İbrahim Zeytin ve Erol Durbakan, Engin Gülle, Okan Tirgil, Muhammed Emin Bakan, Kemal Canlı ve Halil Yekta Kondu gibi ligin tanıdık isimleri Tavşanlı Linyitspor un bazı futbolcuları.

Kütahyaspor'un eski takım kaptanı ve teknik direktörü Efrahim Alkın'ın çalıştırdığı merkez temsilcisi Çağlayanspor uzun yıllardır Kütahyaspor dışında kimsenin yapmadığını yapıp oldukça iddialı bir ekip oluşturdu. Ahmet Ölçen, Doğuş Altın, Emir Orhan, Fatih Kaya, Muhsin Özçiğdem, Hasan Binehan Köklü, Aykut Saltık, Şakir Bozlar gibi isimlerin yanı sıra efsane golcü Abdi Aktaş'ın oğlu Yağız Aktaş'ta bu takımda yer alıyor.

2.Bölge 4.grupta mücadele edecek iki takımın dışında bir de Balıkesir'den Ayvalıkgücü yer alıyor. Oynanacak dört maçın sonrasında lider takım Play-Off'a yükselerek çeyrek final mücadelesi verecek.

 

ZİYARETÇİ SAYACI

BUGÜN813
DÜN1569
BU HAFTA6822
BU AY44516
TOPLAM5113077

jbc vcounter

Şu An Kaç Kişiyiz

Şu anda 15 ziyaretçi çevrimiçi
Powered by ArtTree

İletişim